Aproximativ 134 milioane de lei, bugetul municipiului Mediaș

No comments

Bugetul municipiului Mediaș pe anul în curs va fi de aproximativ 134 milioane lei, cu 11 milioane de lei mai mult față de anul trecut.

Proiectul de buget a fost făcut public pe pagina de internet a Primăriei Mediaș, dar și la Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Ulterior, acesta va fi supus și dezbaterii publice, după cum ne-a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

„Am postat spre dezbatere pe site-ul primăriei municipiului Mediaș propunerea pentru proiectul de buget pe anul 2021. În cadrul acestui proiect de buget sunt alocate fonduri pentru continuarea programelor sociale și aici mă refer inclusiv la transportul gratuit al persoanelor vârstnice și al elevilor.

De asemenea am alocat fonduri pentru o bună funcționare a tuturor societăților comerciale la care Consiliul Local este acționar. Sunt fonduri alocate pentru continuarea investițiilor din anii anteriori și sigur că un aspect extrem de important este acela că începând din acest an, vom începe lucrările pe fonduri europene.” A declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu