Asociația „Primește și Dăruiește” are nevoie de un microbuz

No comments

Asociația ,,Primește și Dăruiește’’ din municipiul Mediaș, a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a putea achiziționa un microbuz.

Medieșenii și nu numai, precum și persoanele juridice, pot dona orice sumă direct în contul asociației.

Pe lângă sediul unde se va desfășură activitatea asociației și unde vor fi depozitate produsele strânse în cadrul campaniilor, este nevoie și de un microbuz, pentru a putea fi folosi la diferite acțiuni, după cum ne-a declarat Daniel Dăbăcan, Președintele Asociației ,,Primește și Dăruiește’’.

„Pe lângă sediu, unde ne vom desfășura activitatea și vom depozita produsele strânse în cadrul campaniilor avem nevoie și de un microbuz. Mereu este ceva de transportat, nu doar pe parcursul desfășurării campaniilor. Știu că și acest an este unul dificil, însă noi tot ceea ce am făcut până acum, a fost cu ajutorul oamenilor de bine, iar acum nu facem altceva decât să continuăm acest lucru.

În plus, ideea este că întotdeauna puțin cu puțin se adună. Mai multe informații despre activitatea asociației noastre se pot găsi pe site-ul primestesidaruieste.ro, dar și pe paginile de Facebook: Îmbrățișează-i pe cei nevoiași si Asociația Primește și Dăruieste. În aceste locuri se regăsește și contul unde oricine poate dona orice sumă, direct în contul asociației.” A declarat Daniel Dăbăcan, Președintele Asociației Primește și Dăruiește.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu