Apă Pentru Toți | ATM Mediaș sărbătorește Ziua Mondială a Apei

No comments

Compania „Apa Târnavei Mari” sărbătorește anul acesta Ziua Mondială a Apei – 22 martie, prin organizarea mai multor evenimente grupate sub titulatura „Apă pentru toți. Dreptul la apă, un drept universal”.

Pentru celebrarea apei în acest an, United Nations Water (UN-Water) a propus sloganul „Apă pentru toți”, iar în acest context „am stabilit un program al acțiunilor care să aducă în prim plan eforturile ce s-au făcut în cadrul comunității noastre pentru creșterea numărului de consumatori branșați la rețeaua publică de apă potabilă și implicit, pentru dezvoltarea și modernizarea Stației de Tratare a Apei din Mediaș”, se arată într-un comunicat de presă al ATM Mediaș.

Ziua Mondială a Apei reprezintă un cadru potrivit pentru a aduce în discuție și chestiuni legate de protejarea surselor de apă, precum și despre voluntariat și ecologie.

„Partenerii noștri pentru activitățile din acest an sunt elevii de la Școala Gimnazială nr.4 din Mediaș, clasele a II-a și a V-a, care au primit invitația de a vizita în cursul zilei de vineri, 22 martie, Stația de Tratare a Apei. La încheierea turului ghidat în incinta Stației de Tratare i-am invitat alături de noi și pe reprezentanții Asociației de Turism și Ecologie Dianthus, care le vor face o prezentare elevilor asupra importanței implicării în acțiuni de voluntariat, cu accent pe activitățile de protejare a surselor de apă și ecologie.”

În preambulul Zilei Mondiale a Apei, societatea Apa Târnavei Mari a lansat și un concurs de fotografie intitulat „Apa și Noi”, adresat liceenilor din oraș, un concurs cu premii în bani, prin care s-a dorit stimularea celor mai creativi dintre tinerii medieșeni, pentru a surprinde apa în mai multe ipostaze, în arealul municipiului nostru.

„Concursul s-a bucurat de o participare numeroasă, iar pe această cale le mulțumim tuturor elevilor care s-au înscris în competiție.”

Câștigătorii concursului de fotografie „Apa și Noi” vor fi anunțați în cursul zilei de vineri, 22 martie.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu