Au fost anunțate primele nume la UNTOLD 2018

No comments

The Prodigy, Bonobo, Afrojack și Steve Aoki se află pe lista primelor confirmări la UNTOLD 2018. Cea de-a 4-a ediție a festivalului se va desfășura în perioada 2 – 5 august, la Cluj-Napoca.

”The Godfathers of Rave” (a.k.a. The Prodigy) revin în România la 3 ani de la concertul susținut în cadrul Electric Castle Festival. 


După o pauză de 6 ani de la apariția albumului ”Invaders Must Die” (2009), The Prodigy a revenit în 2015 cu cel de-al 6-lea album de studio – ”The Day is My Enemy”. 

Bonobo va urca pe scena de la UNTOLD la 4 ani de la ultimul său concert în România. DJ-ul și producătorul englez și-a asigurat locul între cei mai importanți artiști din industria muzicii electronice.

Pe lista confirmărilor la cea de-a 4-a ediție a festivalului UNTOLD se regăsesc și Armin Van Buuren, Diplo, Afrojack, Nina Kravitz și mulți alții.

Primele confirmări la UNTOLD 2018:

Afrojack
Andy C
Armin Van Buuren
Bonobo
Dimitri Vegas & Like Mike
Diplo
Dub FX
Flux Pavilion
Kygo
Loco Dice
Modestep
Nina Kraviz
Noisia DJ SET
Oliver Heldens
Pendulum DJ SET
Solomun
Steve Aoki
The Prodigy
Wilkinson DJ SET

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015.


O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

SURSA: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu