Autocar ars aproape în totalitate la intrarea în localitatea Șura Mare

No comments

Un autocar a ars aproape în totalitate miercuri pe Drumul Național 14, la intrarea în localitatea Șura Mare.

Cei aproximativ 30 de pasageri aflați în interior, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, astfel că nicio persoană nu a avut de suferit.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la compartimentul motor al autovehicului, după cum ne-a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

„În această dimineață pompierii militari ai detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență la intrarea în localitatea Șura Mare pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la compartimentul motor al unui autocar. La fața locului s-au mobilizat prompt trei autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD.

La sosirea forțelor la fața locului, incediul se manifesta generalizat la întreg autocarul. Circa 30 de persoane care se aflau în autocar pentru a fi transportate la serviciu s-au autoevacuat în siguranță până la sosirea echipajelor de pompieri, persoanele fiind preluate de un alt autocar.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de către pompierii militari fără probleme. A ars autocarul în proporție de 80%, iar cauza probabilă de izbucnire a incediului a fost determinată de un scurtcircuit electric la compartimentul motor.” A declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu