Auxila Mediaș a donat pentru Compartimentul COVID

No comments
Școala Postliceală Auxila Mediaș a donat pentru Compartimentul COVID al Spitalului Municipal.

În cursul zilei de marți, mai mulți reprezentanți ai unității de învățământ, s-au alăturat campaniei de donații care a fost demarată de către Primarul Gheorghe Roman.

Aceștia au mers la Spitalul Municipal Mediaș și au donat 750 scutece pentru adulți, după cum ne-a declarat Mădălina Boieșan, elevă la Școala Postliceală Auxila Mediaș.

„Ne-am alăturat și noi inițiativei domnului primar Gheorghe Roman, noi ca viitori asistenți medicali considerăm că este nevoie de implicarea noastră în ajutorarea celor aflați în suferință, în lupta cu acest virus periculos.

Împreună cu colegii mei și cadrele didactice ale școlii, am reușit să achiziționăm 750 de scutece pentru adulți pe care le donăm Secției COVID de la Spitalul Municipal Mediaș.

Știm că este un mic pas înainte și facem un apel tuturor care doresc să se alăture acestei inițiative. Ne adresăm de asemenea tututor cu rugămintea de a respecta normele sanitare ale momentului și practic de a nu deveni pacienți ai acestei secții.” A declarat Mădălina Boieșan, elevă la Școala Postliceală Auxila Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu