Aza, Laola si Aspy lanseaza „Balenciaga”

No comments

Aza, Laola si Aspy lanseaza cea mai cool piesa a verii.

Dupa colaborari de succes cu Directia 5 si Adrian Sina, Aza face echipa de data aceasta cu Laola si trapperul Aspy pentru imnul unei noi generatii de femei independente.

” < Balenciaga > este o piesa fresh, de vara, pentru noi fetele . Tin mult la piesa asta , mi se pare ca acest gen de muzica & mesaj mi se potriveste cel mai bine.
Piesa este un imn al fetelor care nu se lasa cumparate cu < branduri >.
Piesa a fost compusa in studio-ul Akcent Music, alaturi de Adrian Sina și Gabriel Maga carora le mulțumesc, atat lor cat si lui Aspy si Laola, care completeaza perfect piesa.” – Aza

Descoperita de Adrian Sina in urma participarii la Vocea Romaniei, Aza a debutat cu single-ul „Usor, usor” in urma cu 2 ani de zile, urmat de lansari precum „Rimel”, „Nu din prima seara” si „Mai iubeste-ma o data”, dar si colaborari pe single-urile „Piatra de pe inima” (Adrian Sina, Laiu) si „True Love Story” ( Directia 5)

Laola a debutat in vara anului 2017 cu single-ul „Cum o dai”, colaborand mai apoi cu Criss Blaziny pe single-ul acestuia – Fac Youbire. Cel mai recent single al artistei, „Its All Good”, a fost lansat la sfarsitul lunii iunie si prezinta o reinventare a stilului muzical abordat.

Aspy este unul dintre cei mai promitatori rapperi din generatia noua, colaborarea sa cu Lino Golden – Panamera – facand furori in mediul online, depasind 20 de milioane de vizualizari.  

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu