Azi a fost proba scrisă a Examenului Național pentru Definitivare în Învățământ

No comments

Aproape 9000 de candidaţi au sustinut astazi proba scrisă a examenului naţional pentru definitivare în învăţământ, sesiunea 2021.

Acesta s-a desfăşurat la 98 de discipline în 42 de centre de examen, informează Ministerul Educaţiei.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, au fost admişi la proba scrisă cei 8.839 de candidaţi (dintr-un total de 9.370 de candidaţi înscrişi la începutul anului şcolar) care au îndeplinit cumulativ o serie de condiţii:

La fel ca în anii anteriori, disciplinele de examen cu cel mai mare număr de candidaţi înscrişi sunt: învăţământ preşcolar în limba română (3.006), învăţământ primar în limba română (1378), educaţie fizică şi sport (977), psihopedagogie specială (423), limba şi literatura engleză (376), respectiv limba si literatura română (346), se mai arată în comunicat.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 21 iulie, în centrele de examen şi pe site-ul definitivat.edu.ro, adaugă sursa menţionată.

Contestaţiile se depun la centrele de examen în zilele de 21 şi 22 iulie, iar rezultatele finale se afişează pe 28 iulie la centrele de examen şi pe site-ul ministerului educatiei.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu