BAC 2018: Luni încep probele de evaluare a competențelor

No comments

Examenul național de bacalaureat 2018, sesiunea iunie – iulie, debutează luni, 12 februarie,cu probele A, B, C și D de evaluare ale competențelor lingvistice și digitale.

La examenul de bacalaureat din sesiunea iunie – iulie s-au înscris în unitățile de învățămant din județul Sibiu un număr de 2746 de candidați, dintre care 2495 din seria curentă și 251 din seriile anterioare, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu.


Potrivit Calendarului examenului de bacalaureat național 2018, luni se va desfășura Proba A de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Această probă se desfășoară și în data de 13 februarie și va fi urmată de Proba B de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (14 – 15 februarie 2018).

În zilele de 16, 19 și 20 februarie este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 21-22 februarie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională studiată pe parcursul învățământului liceal (proba C).

SURSA: turnulsfatului.ro

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu