Bărbat din Păucea în arest pentru infracțiuni rutiere și silvice

No comments

Un bărbat din Păucea a ajuns în arest, fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier și la regimul silvic.

Acesta a fost oprit în trafic pe Drumul Comunal 17 Valea Lungă – Păucea, la volanul unui tractor cu care transporta material lemnos.

Polițiștii au constatat că permisul bărbatului era suspendat, acesta avea o alcoolemie de 0,71 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, iar materialul lemnos a fost tăiat ilegal, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Pe Drumul Comunal 17 între localitățile Valea Lungă și Păucea, bărbatul a fost depistat conducând un tractor cu care transporta material lemnos. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constat că dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice al bărbatului este suspendat.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,71 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost ulterior condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu