Bastille vine la Summer Well 2018, alături de Isaac Gracie și Sofi Tukker

No comments

Bastille revine la Summer Well, la 4 ani de la concertul susținut în cadrul ediției din 2014 a festivalului. În line-up-ul festivalului au fost confirmați și Isaac Gracie și Sofi Tukker. Summer Well 2018 va avea loc pe Domeniul Știrbey, în weekendul 11-12 august 2018.

Dan Smith (voce, percuție, clape, producție), Chris Wood (tobe, voce secundară), Kyle Simmons (clape, percuție, bas, voce secundară, sintetizatoare) și Will Farquarson (bas, clape, chitară acustică, voce secundară) au avut un parcurs interesant într-o industrie muzicală pavată cu bine știute căi de acces.

Aventura Bastille a început în 2010 în Londra. Bastille a început să facă furori ceva mai târziu, prin intermediul platformelor YouTube și MySpace. Baza de fani câștigată online a crescut treptat, asigurând formației locuri în line-up-ul unor festivaluri precum Glastonbury, Isle of Wight și Blissfields.

A urmat, în 2016, albumul „Wild World”, „o reflecție sinceră și personală asupra lumii”, în descrierea solistului Dan Smith. Discul s-a plasat pe primul loc în topul albumelor din UK și pe a 4-a poziție în clasamentul american Billboard.

Line-up-ul pentru Summer Well 2018 este completat de artistul britanic debutant Isaac Gracie și de artista americană Sofi Tukker.


La Summer Well 2018 au fost confirmate și trupele Justice, Kodaline, HMLTD, Rationale, The Kooks și Cigarettes After Sex.

Bilete Summer Well Festival 2018
Very Earlybird – 175 lei + taxe = 295,25 lei

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu