Băut și fără permis de conducere, depistat în Mediaș

No comments

Un bărbat în vârstă 45 ani din Brateiu, a fost depistat pe raza municipiului Mediaș în timp ce conducea un autoturism desi anterior consumase alcool și nici nu deține dreptul de conduce autovehicule pe drumurile publice.

Un echipaj de poliție rutieră l-a oprit pe acesta pe Strada Hermann Oberth, iar oamenii legii au constatat că acesta nu are permis, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 1,01 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Ne-a oferit amănunte despre acest caz, Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism condus pe Strada Hermann Oberth de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, domicilat în Brateiu. Polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan, a rezultat într-o concentrație de 1,01 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge și având în vedere cele constatate, polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu