Biciclist accidentat la intersecția străzilor Ciprian Porumbescu – Târnavei

No comments

Un conducător auto în vârstă de 52 ani din municipiul Mediaș, a acroșat un biciclist de 46 ani, de asemenea domiciliat în municipiul de pe Târnava Mare.

Accidentul de circulație s-a petrecut la intersecția străzilor Ciprian Porumbescu și Târnavei. Biciclistul a fost rănit și transportat la Spitalul Municipal Mediaș de un echipaj SMURD. Testarea șoferului a indicat faptul că acesta a consumat o cantitate impresionantă de alcool, rezultatul fiind de 1,53 miligrame/litru alcool pur în aerul expira, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

,,Este vorba despre un biciclist de 46 ani care a fost acroșat de un autoturism. Șoferul are 52 ani. Ambiii sunt medieșeni. Biciclistul a fost transportat conștient la spital.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,53 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu