Biciclist implicat într-un accident în Mediaș

No comments

Un bărbat în vârstă de 59 ani domiciliat în municipiul Mediaș, a fost implicat într-un accident la intersecția străzilor Episcop Ioan Bob și Șoseaua Sibiului.

În timp ce cobora cu bicicleta spre Șoseaua Sibiului, pe fondul defecțiunilor la sistemul de frânare și al conducerii sub influența alcoolului, acesta a pierdut controlul bicicletei și s-a oprit în zidul unei case.

Bărbatul a fost rănit și transportat la Spitalul Municipal Mediaș, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În municipiul Mediaș, la intersecția străzii Episcop Ioan Bob cu Șoseaua Sibiului, un localnic în vârstă de 59 de ani în timp ce conducea o bicicletă, pe fondul defecțiunilor la sistemul de frânare și al conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

Testarea alcoolscopică a biciclistului a rezultat într-o concentrație de 1,5 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii Biroului Rutier Mediaș desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu