Bilanțul săptămânii trecute pentru polițiștii rutieri medieșeni

No comments

219 sancțiuni contravenționale, dintre care un număr de 152 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, este bilanțul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri medieșeni pe tot parcursul săptămânii trecute.

De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării un număr de 10 permise de conducere, dintre care 2 pentru depășirea vitezei legale în localitate cu peste 50 kilometri pe oră și alte 2 pentru consum de alcool la volan.

Ne-a oferit amănunte despre bilanțul acțiunilor pe linie de viteză, Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

„Așa cum am menționat la începutul săptămânii trecute, în perioada 19 aprilie – 25 aprilie 2021, lucrătorii Biroului Rutier Mediaș au organizat și desfășurat asistență pe linia combaterii excesului de viteză în cadrul calendarului de acțiuni Roadpol Speed.

Cu aceste ocazii la nivelul subunității noastre au fost aplicate un număr de 219 sancțiuni contravenționale, din care 152 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În cadrul activităților au fost reținute două permise de conducere pentru depășirea limitei legale, mai mult de 50 km/h, de asemenea două pentru consum de alcool. Menționez faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada imediat următoare.” A declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu