Bună seara, prieteni! au lansat, pe 12 noiembrie, single-ul „Învingători”

Cristi Minculescu, Doru Borobeică și Valter Popa, adică Bună Seara, Prieteni! au lansat, pe 12 noiembrie, single-ul „Învingători”.

Este o piesă compusă de Vlad Manolache și Ionuț „Papu” Bacula alături de Cristi Minculescu & Co., al cărei videoclip este regizat de Lazăr Cercel.

„Învingători” este o piesă născută din lupta și anduranța care ne fac puternici, dar și din sensibilitate, talent și emoție, ingrediente fără de care adevărații supraviețuitori ai vieții nu ar mai fi alături de noi pentru a ne împărtăși experiențele lor și pentru a ne inspira.

Acest single nu este doar mesajul protagoniștilor prin care ne transmit că furtunile vieții nu au reușit să-i îngenuncheze, ci i-au făcut mai puternici; că vremurile nu au trecut pe langa ei lăsând doar amintirea a ceea ce a fost odată, ci că încă sunt aici. Că nu s-a ajuns la un drum închis, ci încă mai sunt multe trasee de parcurs împreună pe calea muzicii de calitate. „Învingători” transmite un mesaj în care se pot regăsi toți cei care, în ciuda intemperiilor vieții, nu fac pași înapoi, nu cedează, ci sunt învingători pe propriile forțe.

„Învingători” este „autoportretul” artiștilor care o interpretează, dar este și manifestul tuturor celor care își găsesc zilnic forța interioară, pentru ca într-o lume în degringoladă, să lupte pentru adevăr, talent, valoare și toate acele calități care ne fac la sfârșitul vieții să ne intitulăm – „Învingători”.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu