Caitlyn te atrage precum un magnet in noua sa piesa „Arrive”

No comments

Ati intalnit oameni care va frapeaza de la prima intalnire? Personalitati despre care ati vrea sa aflati mai mult? Caitlyn este artista care atrage atentia inca din copilarie, iar in momentele cand o auzi cantand, este un adevarat magnet pentru cei din jur. 

 Artista care a adus la viata una dintre cele mai vechi legende romanesti, cea a Anei si a lui Manole, iar in aceasta vara a cantat una dintre cele mai colorate si optimiste piese, „Summer Sun”, lanseaza astazi un nou single, asteptat cu nerabdare de fanii artistei si nu numai.


Posesoarea unei voci senzuale care insoteste piesele DJ-ului Emil Lassaria, a castigat de drept un loc aparte in inimile fanilor prin piesele „Tu Amor”, „Fiesta”, „Ana si Manole” dar si „Summer Sun”, iar „Arrive” are cu siguranta potentialul de a ajunge un adevarat hit, mai ales ca versurile si ritmul piesei sunt intr-un echilibru perfect cu stilurile house si dance preferate de public.  

Arrive vorbeste despre o iubire in antiteza , despre faptul ca peste oricate incercari am trece, atunci cand suntem in bratele celui iubit ne este cel mai bine. Cu alte cuvinte este despre dragostea adevarata, cea care nu dureaza doar trei ani, iar eu cred in acest fel de dragoste si in faptul ca ne putem construi relatii solide daca pe langa iubire exista rabdare si respect.  

Cu piesa Arrive nu m-am abatut de la stilul meu , fiind prima piesa din 2017 dintr-o serie de piese la care am lucrat inca de anul trecut si pe care abia astept sa vi le prezint cat mai curand.” declara Caitlyn. 

Music & Lyrics: Sorin-Adrian Seniuc, Alexandra Tirtirau. Published by Roton Music Publishing. (C) & (P) 2017 ROTON MUSIC. ISRC Audio: RO-ROT-17-05101. ISRC Audio Extended: RO-ROT-17-05102. ISRC Video: RO-ROV-17-05103. 

sursa: roton music

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu