Campania preventivă Truck and Bus în această săptămână

No comments

Pe tot parcursul acestei săptămâni are loc la Mediaș dar și în toată țara, campania preventivă Truck and Bus.

În cadrul acesteia, vor fi verificate în trafic autovehiculele destinate transportului public de marfă şi transportului public de persoane.

Scopul campaniei este reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale de către conducătorii celor două tipuri de autovehicule, după cum ne-a declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

„În conformitate cu calendarul operațiunilor ROADPOL pe anul 2021, la nivel național și implicit la nivelul județului Sibiu, polițiștii rutieri vor desfășura acțiuni care vor viza legalitatea transporturilor rutiere de mărfuri și persoane. Acțiunile desfășurate vor viza atât verificarea documentelor de transport cât și starea tehnică a autovehiculelor conduse precum și combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

Activitățile vor viza verificarea autovehiculelor de transport cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și autovehiculele de transport persoane cu capacitate mai mare de 8+1 locuri.” A declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu