Campania preventivă Truck And Bus la Mediaș

No comments

Pe tot parcursul acestei săptămâni are loc la Mediaș dar și în toată țara, campania preventivă Truck and Bus.

În cadrul acesteia, vor fi verificate în trafic autovehiculele destinate transportului public de marfă şi transportului public de persoane.

Scopul campaniei este reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale de către conducătorii celor două tipuri de autovehicule, după cum ne-a declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

„În conformitate cu planul de operațiune al organizației Polițiilor Rutiere din Europa R.O.A.D.P.O.L. la care România este parte precum și a dispoziției pe direcția rutieră, în perioada 10 mai – 16 mai 2021, este planificată a se derula campania preventivă TRUCK & BUS. Campanie la care vor participa și lucrătorii de Poliție Rutieră din cadrul Biroului Rutier Mediaș.

Acțiunea vizează reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor de clasă transporturilor publice persoane cu capacitatea de mai mare de 8+1 locuri și autovehiculelor de clasa tranportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.” A declarat Ion Mogoșan, Șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu