Căruță lovită la Târnava

No comments

O căruță nesemnalizată a fost lovită de un autoturism la Târnava.

Accidentul de circulație s-a petrecut marți seara pe Drumul Național 14. Atelajul condus de un bărbat din Ighișu Nou aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat pe contrasens și a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar.

În urma impactului, o tânără de 28 ani, însărcinată în luna a opta, a căzut pe carosabil și a fost transportată la Spitalul Mediaș pentru îngrijiri medicale, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În jurul orei 18:30, în timp ce se deplasa spre Sibiu, conducătorul unui atelaj hipo a pătruns pe contrasens și a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 62 de ani din județul Harghita. În urma impactului, o femeie în vârstă de 28 de ani, însărcinată în luna a opta, a căzut pe carosabil fiind transportată ulterior conștientă la spital. Cel care conducea căruța are vârsta de 28 de ani și este din localitatea Ighișu Nou. De asemenea testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,78 mg/ litru alcool pur în aerul expirat, iar căruța era nesemnalizată.”

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu