Câți medieșeni și-au achitat datoriile către bugetul local?

No comments

Peste 14.700 medieșeni și-au achitat datoriile către bugetul local în primul trimestru, adică până în data de 31 martie.

De asemenea, alte circa 6.000 persoane au achitat parțial impozitele și taxele locale aferente anului în curs.

Serviciul Fiscal Local a colectat în total circa 12,9 milioane de lei, după cum ne-a declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

„Municipiul Mediaș, prin Serviciul Fiscal Local, a colectat în total, aproape 13 milioane de lei, de la contribuabilii persoane fizice și juridice. Din suma totală, plățile efectuate de către persoanele juridice din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou, se ridică la peste șase milioane patru sute de mii de lei.

În ceea ce privește persoanele fizice, un număr de 20.335 de contribuabili, au achitat un total de peste șase milioane patru sute de mii de lei, dintre aceștia, 14.723 de persoane, au achitat integral impozitul aferent acestui an, beneficiind astfel, conform unei hotărâri a Consiliului Local Mediaș, de o bonificație de 5%, însumând 258.640 de lei.” A declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu