Ce trebuie să știi despre „The Crown”, serialul care expune viața familiei regale britanice

No comments

Dacă te fascinează viața Reginei Elisabeta a II-a, trebuie să urmărești „The Crown”, un serial care expune cele mai importante evenimente din viața familiei regale.

„The Crown” este una dintre cele mai populare producții Netflix, fiecare sezon fiind așteptat cu nerăbdare. Producția în valoare de 130 de milioane de dolari arată viața Reginei Elisabeta a II-a de la căsătoria cu Prințul Philip, urmărind evoluția ei atât ca femeie, cât și ca regină.


Elisabeta a urcat pe tron după moartea tatălui ei, Regele George al VI-lea, pe 6 februarie 1952, anul acesta împlinindu-se 66 de ani de domnie.

The Crown

Serialul urmărește atât viața ei personală, relația cu Prințul Philip, precum și provocările și deciziile pe care trebuie să le ia, deși are o vârstă fragedă pentru cea mai importantă poziție a statului britanic.

Până acum serialul are două sezoane, însă a fost confirmat faptul că va exista și un al treilea, în care va apărea și prințesa Diana.

Dacă sunteți interesați de familia regală și ați citit până acum tot felul de detalii despre viața Reginei, veți descoperi cum au fost tratate acestea în producția Netflix.

Și, dincolo de interpretarea uimitoare a actorilor (Claire Foy a primit Globul de Aur pentru rolul ei), veți descoperi că aceștia seamănă destul de bine cu personalitățile din viața reală.

SURSA: elle.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu