Centrul de vaccinare din Gura Câmpului a fost deschis

No comments

De la mijlocul acestei săptămâni a fost deschis Centrul de vaccinare care funcționează în incinta sălii de sport de la Școala Gimnazială Numărul 5.

De asemenea, la Centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor Octavian Șerban din cartierul Vitrometan, funcționează trei fluxuri de vaccinare, dintre care două sunt noi.

Un al treilea centru va fi deschis în funcție de dozele care vor fi alocate Mediașului, după cum ne-a declarat Primarul Gheorghe Roman.

„La nivelul municipiulul Mediaș, primăria a amenajat trei centre de vaccinare. În urmă cu aproximativ două săptămâni, în urma unui dialog pe care l-am avut cu DSP-ul, am deschis primul centru și anume cel de la Sala Sporturilor din cartierul Vitromentan, Octavian Șerban.

În aceste zile am deschis cel de-al doilea centru și anume în cartierul Gura Câmpului, la sala de sport a Școlii Generale Numărul 5. În funcție de dozele pe care le primim, ne propunem să deschidem și cel de-al treilea centru de vaccinare. Nu pot decât să-mi doresc ca medieșenii să se vaccineze și sigur ca noi toți să scăpăm cât mai repede de această pandemie. A declarat primarul orașului Mediaș, Gheorghe Roman.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu