Cercetat penal după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive

No comments

Un medieșean în vârstă de 23 ani este cercetat penal după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive.

Acesta a fost oprit în trafic pe strada Pompierilor din zona centrală a orașului, iar testarea cu aparatul Drugtest a indicat o valoare pozitivă la substanța metamphetamină.

Conducătorul auto a fost însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive în organism, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În cursul nopții trecute, în jurul orei 2:00, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control, un autoturism condus pe Strada Pompierilor, de către un localnic în vârstă de 23 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest, a indicat o valoare pozitivă la substanța metamphetamină , tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive în organism.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale, cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive, cercetările continuând sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu