Cercetat penal pentru că s-a urcat la volan băut și fără permis

No comments

Un bărbat în vârstă de 40 ani, domiciliat în comuna Bazna, este cercetat penal după ce s-a urcat la volan băut și fără permis.

Acesta a oprit în trafic pe strada Carpați din municipiul Mediaș, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule.

Mai mult, bărbatul avea o alcoolemie de 0,95 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Polițiștii rutieri medieșeni au oprit pentru control, un autoturism condus pe Strada Carpați din municipiul Mediaș. Cu această ocazie s-a constatat că la volanul autoturismului se află un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Bazna, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valore de 0,95 miligrame/litru, alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea alcoolemiei în sânge. Astfel, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu