Cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

No comments

Un medieșean în vârstă de 22 ani, este cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier pe strada Avram Iancu din cartierul Moșnei.

Aflat fără drept la volan, tânărul a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe care l-a proiectat într-un altul, de asemenea parcat.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Un localnic în vârstă de 22 de ani a condus un autoturism pe Strada Avram Iancu și pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism staționat pe care l-a proiectat în alt auto parcat în fața acestuia. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că medieșeanul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,48 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu