Claudiu Mirea a lansat videoclipul pentru -Magnet-

No comments

A participat la show-uri precum „Vocea Romaniei” si „Megastar” si a castigat un capital bun de imagine incepand sa lucreze cu mai multi profesionisti din industria muzicala. Claudiu Mirea lanseaza azi piesa „Magnet” sub egida casei de discuri Sprint Music.

Prietenia pe care o are de patru ani incoace cu Mihai Ogasanu s-a transformat intr-o frumoasa colaborare din care au luat nastere piesele „It burns me up” si , recent, „Magnet”.


Am scris cateva versuri si am facut o linie melodica pe o armonie de chitara pe care deja o aveam si incet incet a aparut o idee de piesa. Am fost la Mihai Ogasanu si i-am aratat ce am facut. Mihai a fost incantat, a decis sa se apuce de lucru. El i-a dat un aer fresh si i-a construit un groove cool care reflecta exact ideea si mesajul piesei „Magnet”! Fiecare dintre noi vine cu o viziune diferita si tocmai asta e frumusetea. Mihai este parte din zona mai electro a muzicii iar eu i-am adus un aer de pop rock…„, spune Claudiu.

Versurile piesei „Magnet” vorbesc despre o stare de meditatie in care oricine poate ajunge si poate experimenta puterea prezentului si a realizarii sinelui, astfel iubirea fiind o forma de magnetism care ne uneste si totodata ne ghideaza prin viata.

Claudiu Mirea isi doreste ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multi oameni si sa incante sufletele celor care au nevoie de un astfel de ghid in experienta lor de viata, sa fie o ca o busola universala care ne conduce catre esenta iubirii .

Dreptul de a iubi si a fii iubiti ne este dat inca de la nastere si este principala lege ce sta la baza intregului univers si al existentei noastre pe aceasta planeta„, a mai adaugat artistul.

Claudiu Mirea este un artist muzical complet cu o voce extraordinara, castigator al concursului „Megastar” (editia din 2009), alaturi de trupa Buzz.

In 2011 a participat la emisiunea „Vocea Romaniei”, in echipa lui Horia Brenciu.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu