Clubul Copiilor Mediaș organizează concursul județean Vis Muzical

No comments

Clubul Copiilor Mediaș în colaborare cu Asociația Domy Music Star, organizează un concurs județean de muzică-vocal instrumentală intitulat Vis muzical.

La acesta pot participa elevi cu vârsta cuprinsă între 6 ani și 18 ani. Concursul se desfășoară online în perioada 1-15 martie.

Secțiunile de concurs sunt pian, muzică folk, muzică populară, respectiv muzică ușoară. Participanții trebuie să se înregistreze în timp ce cântă și să trimită filmul organizatorilor, după cum ne-a declarat Profesorul Claudiu Șimon, organizatorul concursului Vis Muzical.

„Va fi o ediție din nou online organizată de Palatul Copiilor Sibiu cu structura Clubul Copiilor Mediaș în colaborare cu Asociația Domy Music Star din Sibiu. Deci Clubul Copiilor organizează concurs de muzică în perioada 1 martie – 15 martie.

Copiii în acestă perioadă pot să intre pe Facebook, avem o pagină a noastră, Vis Muzical 2021 și o să ceară prietenia. Eu o să accept prietenia la fiecare component care intră și apoi o să posteze un videoclip cu o melodie cântată acasă. Deci nu se acceptă de pe scene sau altceva.” A declarat Profesorul Claudiu Șimon, organizatorul concursului Vis Muzical.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu