Colaborare Smiley și Delia pentru piesa Ne Vedem Noi | Videoclip

No comments

Smiley si Delia au lansat „Ne Vedem Noi”, una din cele mai așteptate colaborări din muzica pop românească a ultimilor ani.

Știu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreuna, insă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesa potrivită. Abia după ce am compus și am inregistrat „Ne vedem noi”, am simțit că este o piesa pentru noi doi. Pur și simplu mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei. Așa i s-a părut si ei si iată-ne lansând piesa”, a spus Smiley.

Piesa „Ne vedem Noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioadă în care oamenii nu se puteau vedea unii cu alții.

Smiley, abia întors din America, a decis să se autoizoleze în casa sa, împreuna cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production, alături de care fusese plecat:

Eram in mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan. Fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite și așa a apărut Ne vedem Noi. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube. Chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesa oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un „el” și o „ea”. Iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finala, cu Delia”, a adăugat Smiley.

Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucura mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizeaza și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor”, a spus Delia.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu