Coliziune pe strada Avram Iancu | Vinovatul era băut şi fără permis

No comments

Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere a provocat o coliziune pe strada Avram Iancu din Mediaş.

Accidentul s-a petrecut vineri seara în jurul orei 22:00 pe fondul lipsei de experiență în conducere şi al conducerii sub influența alcoolului. Un bărbat (42) din judeţul Alba, aflat la volanul unui autoturism pe strada Avram Iancu, la intersecţia cu strada Dealului, a pierdut controlul direcţiei de deplasare. Maşina a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

Din eveniment au rezultat doar pagube materiale.

,,În urma verificărilor efectuate s-a constatat că șoferul nu deţine permis de conducere. La testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Pe numele proprietarului autoturismului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, Copşa Mică, aflat în autoturism în momentul producerii evenimentului, a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de încredinţare” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto Arhivă

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu