Coloana sonoră a filmului MAMMA MIA! se lansează în această vară

No comments

Coloana sonoră a filmului-fenomen „MAMMA MIA! Here We Go Again” va fi lansată în această vara.

Cel mai așteptat soundtrack al anului este produs chiar de Benny Andersson (ABBA) și marea lansare va avea loc pe data de 13 iulie, cu doar o săptămână înaintea premierei filmului.

Soundtrack-ul este deja disponibil pentru pre-order, iar piesa „When I Kissed The Teacher”, interpretată de Lily James – trupa The Dynamos, va putea fi ascultată imediat după achiziționarea albumului.

Premiera „MAMMA MIA! Here We Go Again” va avea loc pe 20 iulie, iar fanii vor putea să își vadă actorii preferați în contextul unei producții de excepție.

Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Christine Baranski și mulți alții fac parte din distribuția filmului și sunt cei care vor aduce culoare filmului „MAMMA MIA! Here We Go Again”.

„MAMMA MIA! The Movie”, cel lansat în anul 2008, se bazează și el pe un soundtrack construit din piesele formației ABBA și se bucură de renumele unuia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite musicaluri din toate timpurile. Coloana sonoră a filmului din 2008 a reușit să vândă 1,5 milioane de copii în UK și a înregistrat 7,7 milioane de vânzări globale. Chiar dacă a trecut aproape un deceniu de la premiera acestui film, popularitatea sa nu a încetat niciodată să scadă.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu