Concert de la ora 19 la Biserica Evanghelică Sfânta Margareta

No comments

Biserica Evanghelică Sfânta Margareta găzduiește în această seară de la ora 19:00 un nou concert din cadrul stagiunii Orgelsommer.

Acesta va fi susținut de ansamblul baroc Sectio Aurea, format din patru muzicieni din Cluj-Napoca, București, Miercurea Ciuc și Brașov.

De asemenea, în calitate de invitat va participa violonistul Mátyás Bartha, după cum ne-a declarat Edith Toth, organist în cadrul Bisericii Evanghelice Sfânta Margareta.

„Cu drag vă așteptăm din nou luni, la Biserica Evanghelică, la ora 19:00, la un concert extraordinar cu ansamblul Sectio Aurea. Este un ansamblu cu instrumente baroce care cântă și muzică barocă. Toți membrii acestui ansamblu au studii în Europa și sunt specializați în a cânta această muzică.

Vom asculta flaut baroc, vom asculta oboiul baroc, clavecinul și viola da gamba. De asemenea, va fi și un invitat din Basel la vioară baorcă. Cu drag vă așteptăm și ne bucurăm să-i avem în compania noastră, pe dumneavoastră și pe acești muzicieni.” A declarat Edith Toth, organist în cadrul Bisericii Evanghelice Sfânta Margareta.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu