Furtună la concertul Backstreet Boys | 14 persoane rănite

No comments

Cel puţin 14 persoane au fost transportate sâmbătă la spital după ce o furtună a dărâmat o structură de metal de la intrarea la concertul Backstreet Boys în aer liber, la Oklahoma.

Staff-ul a început să evacueze fanii prezenţi la concertul Backstreet Boys după ce au început descărcările electrice, conform lui Koch Thompson, purtătorul de cuvânt al facilităţii unde ar fi trebuit să aibă loc concertul. Aproximativ 150 de persoane aflate la rând la intrare „nu au ţinut cont de avertizări“, a adăugat el, iar mai multe au fost rănite în urma prăbuşirii structurii de metal.

Thompson a precizat că zona a fost lovită de ploi torenţiale şi un vânt puternic, cu viteza de 128 de km/h, scrie adevarul.ro.

Înaintea incidentului, Kevin Richardson, membru al trupei Backstreet Boys, a informat pe Twitter că formaţia se aştepta la un concert cu toate cele 12.000 de bilete vândute. El a adăugat ulterior că a fost anulat concertul din cauza furtunii.

Trupa a postat un mesaj pe contul oficial de Twitter: „Nu ne dorim niciodată să punem fanii în calea pericolului, şi având în vedere condiţiile meteo din această seară şi incidentele de mai devreme, am decis să anulăm show-ul şi vom încerca să-l reprogramăm. Cel mai important lucru este ca toată lumea să se întoarcă acasă în siguranţă şi ne vom revedea foarte curând“.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu