Continuă programul de întreținere al străzilor

No comments

Primăria Mediaș continuă programul de întreținere al străzilor din oraș.

Zilele trecute s-a intervenit pe strada Alexandru Vlahuță din cartierul Automecanica, acolo unde s-au efectuat lucrări de frezare și profilare a carosabilului, iar săptămâna aceasta s-a trecut la turnarea stratului de uzură pe toată suprafața străzii.

Tot săptămâna aceasta, au început lucrările de întreținere pe strada Mureș din cartierul Moșnei, după cum ne-a declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

„Primăria Mediaș continuă în această perioadă lucrările cuprinse în programul de întreținere a străzilor din municipiu. Astfel, în cursul săptămânii trecute constructorul a intervenit pe Strada Alexandru Vlahuță cu lucrări constând în frezarea și profilarea carosabilului pe întreaga suprafață a acestuia.

Activitatea a continuat în aceste zile prin turnarea stratului de uzură pe toată suprafața străzii, pe aproximativ 3000 mp. Tot în această perioadă, constructorul a început lucrările de întreținere și pe Strada Mureș din municipiul nostru. A declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu