Cristi Borcea, petrecere cu fast pentru majoratul gemenilor săi, Melissa și Angelo

No comments

Cristi Borcea, fostul boss de la Dinamo a sărbătorit cu fast majoratul gemenilor săi, Melissa și Angelo, din mariajul cu prima soție, Mihaela. Petrecerea a fost una grandioasă. Vali Vijelie și Tzancă Uraganul au făcut show, iar gemenii au avut două torturi imense, ca de nuntă!

Cristi și Mihaela Borcea nu s-au uitat deloc la bani și le-au făcut toate poftele gemenilor. Petrecerea a avut loc la Magic Place Crângași, local deținut de fostul acționar de la Dinamo. Invitații s-au delectat cu băuturi fine și mâncăruri delicioase. Crema showbiz-ului a fost prezentă la petrecerea de majorat a gemenilor lui Borcea. Printre invitați s-au numărat frații Turcu, Mario Mutu, Elias Thiess, Alex Bodi, Daniel Olăroiu și tatăl lui, Cosmin Olăroiu.

Cristi Borcea a adus cei mai tari maneliști ai momentului să întrețină atmosfera.Tzancă Uraganul și Vali Vijelie au făcut show și au ridicat toți invitații în picioare.

Gemenii au avut parte de două torturi a câte șase etaje fiecare, mai ceva că la nuntă! Cristi Borcea a venit la petrecere cu actuala soție, Valentina Pelinel, care se înțelege de minune cu prima soție a fostului boss de la Dinamo, Mihaela Borcea și cu copiii acesteia.

Cristi și Mihaela Borcea au împreună trei copii: Patrick, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa, în vârstă de 18 ani. (Sursa: CLICK)

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu