Cristina Bălan a lansat noul videoclip – Sertar Cu Amintiri

No comments

Cristina Bălan, castigatoarea celei de-a 5-a editii a emisiunii concurs Vocea Romaniei, a lansat zilele trecute single-ul si videoclipul “Sertar cu amintiri”, o poveste audiovizuala plina de forta si emotie.

Noul material semnat Cristina Bălan a fost lansat in cadrul unui eveniment intim ce a stat sub numele #PutereaAmintirii, alaturi de cei mai apropiati prieteni ai artistei, familie, echipa de productie si jurnalisti.

“Fiecare amintire este ca un film, o ramasita a unei experiente de viata. E ca o fila dintr-o carte. Toata viata poate fi un roman sau o nuvela, iar amintirile … pagini din cartea vietii tale. Ce ai vrea sa citesti in cartea ta? Din amintiri invatam, cu amintiri ne hranim atunci cand pare ca nu mai avem altceva. Amintirile pot fi singura avere a unui om… . Poti sa porti orice masca, in prezent, dar amintirile sunt ceea ce esti si ele te-au construit asa cum esti.”, spune Cristina Balan.

Regizat de catre Millo Simulov, alaturi de echipa Spider, videoclipul este realizat prin tehnica “one shot”, ceea ce presupune filmarea continua, cu o singura camera, a intregului material video. Procedeul prin care a fost realizat videoclipul “Sertar cu amintiri” va fi dezvaluit intr-un material making-of ce va fi lansat in scurt timp. Concertul eveniment “Sertar cu amintiri” marcheaza atat lansarea noului single cat si startul turneului national “Cristina Balan – Piano Nights”.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu