Cruce de procesiune din secolul 13, furată în anul 2016, a fost găsită

No comments

O cruce de procesiune datând din secolul 13, furată în anul 2016 de la Muzeul Bisericii Evanghelice din Cisnădie, a fost recuperată zilele trecute de polițiști.

Bunul a fost dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional, fiind implementat şi în baza de date a Interpol privind bunurile culturale sustrase. În urma activităţilor investigativ – operative desfăşurate de către poliţişti specializaţi în combaterea infracţiunilor împotriva patrimoniului cultural naţional, la data de 26 iulie, s-a reușit identificarea persoanei bănuite, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Cisnădie, precum și recuperarea bunului.

”În urma activităţilor investigativ – operative desfăşurate de către poliţişti specializaţi în combaterea infracţiunilor împotriva patrimoniului cultural naţional din cadrul I.G.P.R. – Direcţia de Investigaţii Criminale şi I.P.J. Sibiu – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, la data de 26 iulie a.c., s-a reușit identificarea persoanei bănuite, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Cisnădie, precum și recuperarea bunului.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R., sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, a transmis IPJ Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu