CSM Mediaș debut cu dreptul la tenis de masă feminin

No comments

Echipa feminină de tenis de masă CSM Mediaș a debutat cu dreptul în Campionatul Național Divizia B.

Jucătoarele pregătite de antrenorul Viorel Stere au câștigat toate meciurile disputate și au terminat turul pe locul întâi.

Echipa masculină, angrenată în Divizia A, a câștigat două dintre cele șapte runde disputate și a încheiat turul pe poziția a șasea, după cum ne-a declarat Rodica Văcar, reprezentant al Clubului Sportiv Municipal Mediaș.

„În cele trei zile de competiție, echipa de fete a clubului Sportiv Municipal Mediaș, formată din Moga Mădălina, Moga Mara, Herciu Gabriela și Hilea Beatrice au avut de disputat patru runde. Fetele au reușit să-și îndeplinească obiectivul, terminând turul pe locul întâi. Astfel, s-au impus în fața echipelor CSM Buzău cu 3-0, CSM Moinești 3-1, CS Universitatea Craiova 3-1, LPS 2 Constanța cu 3-0.

Diviza A Masculin, a avut loc la Bistrița unde echipa de băieți formată din Pânzar Andrei, Cândea Cristian și Ghenu David, au avut de jucat șapte runde. Au obținut două victorii, impunându-se în fața echipelor ACS Voința Câmpulung cu 3-1 și CSM Arad cu 3-0. Au terminat turul pe locul șase.”

Participarea celor două echipe de tenis de masă la competițiile de la sfârșitul săptămânii trecute a fost posibilă cu ajutorul cofinanțării primite de la Consiliul Județean Sibiu și datorită sprijinului acordat de Primăria Municipiului Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu