Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii | Andreea Esca

No comments

Andreea Esca a recunoscut astăzi că a fost bolnavă de COVID-19, alături de soțul și unul dintre copii ei.

Într-un interviu acordat lui Cosmin Stan la ProTv, Andreea Esca a vorbit despre perioada foarte grea prin care a trecut soțul ei care a avut cea mai gravă formă dintre toți.

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3,” a spus Andreea la Știrile Pro TV.

Soțul Andreei Esca a trecut prin terapie intensivă.

Avem în minte acest lucru, că forma gravă a bolii o fac doar acei oameni care au niște boli cronice, care au alte probleme anterioare, care, nu știu, sunt supraponderali și așa mai departe. Ei bine, iată că Alex, care este un bărbat de 50 de ani, fără niciun fel de boală cronică, un om care nu fumează, face sport, duce o viață foarte ordonată, nu face niciun fel de exces, iată că a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Și m-am trezit, pentru că eram încă acasă, în momentul în care fiul meu mi-a dat telefon într-o dimineață și mi-a spus: mama, să știi că pe tata l-au dus la terapie intensivă.

Și în momentul ăla pur și simplu s-a dărâmat cerul peste mine. Pur și simplu nu înțelegeam, nu-mi venea să cred. Simțeam că leșin și că trebuie să ajung repede undeva să-mi revin, pentru că nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic...”

Citește articolul complet AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu