Dan Bălan și-a lansat noul single – Hold On Love –

No comments

Versurile noului single vorbesc despre fatarnicie si ispita. Artistul apare in videoclip in rolul de pastor, care dezgoleste sufletele oamenilor si arata adevarata lor fata, intrucat fiecare dintre noi are in ganduri patimi ascunse pe care nu le recunoaște nici sine insusi.

Dan Balan este interpret, compozitor si producator, fiind primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru un premiu Grammy, in calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de Rihanna si rapper-ul T.I..


Odata cu destramarea trupei O-Zone in 2005, Dan s-a mutat în Los Angeles pentru a lucra la albumul sau de debut. Asa a luat nastere Crazy Loop, alter-ego-ul artistului, care a lansat albumul „The Power of Shower”, ce a inclus single-urile „Crazy Loop” si „Johanna, Shut Up!”.

A urmat nominalizarea la premiile Grammy din 2009, în calitate de co-autor al piesei „Live Your Life” (interpretata de Rihanna și T.I.). Piesa a ocupat primul loc in Billboard Hot 100 si a primit de patru ori „Discul de platina” pentru vanzari.

In 2017, cu ocazia Zilei Europei, O-Zone s-au reunit dupa 12 ani pentru doua concerte, la Chisinau si Bucuresti, unde Dan Balan a cantat si un set solo.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu