Dani Oțil și frumoasa lui logodnică Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit

No comments

Dani Oțil și frumoasa lui logodnică Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, iar fanii sunt în extaz.

Zi mare în showbizul românesc. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în mare secret, iar fanii cuplului au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a le ura proaspeților însurăței „casă de piatră” și toată fericirea din lume. Cei doi și-au unit destinele la o biserică din Capitală, iar petrecerea s-a desfășurat la restaurantul prezentatorului TV din București.

Fericirea lor va fi deplină acum când vor fi părinți pentru prima dată. Fotomodelul va naște un băiețel în luna august, în preajma zilei de naștere a celebrului său tătic.

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj interesant pe pagina sa de Instagram. Vedeta a vorbit despre cât de important este prezentul și cum fiecare clipă merită trăită.

Zâmbește-le persoanelor triste. Plantează o floare sau un pom. Reciclează sticlele de plastic. Donează sânge. Petrece o oră ajutând copiii din orfelinate sau vreun vecin. Fă o mică donație unor persoane care au nevoie. Gândește-te cât ești de norocos cu ceea ce ai în jurul tău. Nu ai cum să te simți trist după ce le faci un bine celor din jur, naturii sau ție însuți,” a fost mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu