De 1 Mai | Delia si-a lansat noul videoclip impreuna cu Macanache

No comments

Premieră de 1 Mai cu Delia şi Macanache pentru piesa – Rămâi Cu Bine –

Delia vrea să dea lovitura încă o dată. Nu degeaba este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, căci mereu vine cu ceva nou: în muzică, în vestimentație, în coafură sau în spectacole.


Pentru că este adepta schimbărilor, excentrica Delia vrea să surprindă așa cum nu a mai făcut-o până acum. Pentru filmările la noul videoclip, alături de Macanache, a luat la pas mai multe zone ale Bucureștiului, din centru și până în Ferentari. Ambii apar în clip îmbrăcați în stilul anilor ’90.

Delia a schimbat mai multe ținute, care mai de care mai colorate și mai elaborate. Ca de obicei, activă fiind pe rețelele sociale, solista a arătat cum au decurs filmările.

Ceea ce a atras atenția a fost prezența soacrei Deliei. Nu a fost acolo ca să o țină sub supraveghere pe nora sa, ci a avut un rol activ în videoclip. Cântăreața a spus în repetate rânduri că se înțelege de minune cu mama soacră și că Ioana Munteanu nu este doar cea care-i umple cămara în fiecare toamnă, ci și o persoană cu sufletul tânăr.

Vezi noul videoclip.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu