Game Of Thrones nicio nominalizare la Emmy 2017

No comments

Serialul Game Of Thrones a fost nominalizat în ultiumii șapte ani la premiile Emmy de 110 ori și a câștigat 38 de trofee. Anul acesta însă, serialul nu a avut nici măcar o nominalizare, scrie Digi 24.

Acest lucru s-a întâmplat, nu pentru că Game Of Thrones nu a fost îndeajuns de bun. Motivul este că apariția celui mai nou sezon nu s-a încadrat în perioada necesară pentru a se califica la premiile Emmy 2017, notează revista People.

Pentru a fi eligibil pentru Emmy, un serial trebuie să fie difuzat în perioada 1 iunie, 2016 și 30 mai, 2017. Sezoanele trecut începeau în aprile, ceea ce le făcea eligibile.

Anul acesta, cel mai nou sezon Game of Thrones a apărut pe data de 17 iulie.

Marii câștigători a premiilor Primetime Emmy 2017, care a avut loc la Los Angeles, sunt emisiunea „Saturday Night Live” (NBC). Dar şi serialele „The Handmaid’s Tale” (Hulu) şi „Big Little Lies” (HBO).

Alec Baldwin a fost premiat pentru rolul său, Donald Trump, interpretat în cadrul emisiunii de la NBC. „Big Little Lies” a primit, între altele, trofeul pentru cea mai bună miniserie. Adaptarea făcută de Hulu romanului semnat de Margaret Atwood, The Handmaid’s Tale, a fost desemnată „cel mai bun serial – dramă”. Elizabeth Moss a fost recompensată pentru rol principal.

Astfel, Hulu a devenit prima platformă de streaming care a câştigat marele premiu al galei Primetime Emmy.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu