De mâine se va deschide centrul de vaccinare din Dumbrăveni

No comments

Începând de mâine se va deschide centrul de vaccinare din orașul Dumbrăveni, cu un flux de vaccinare Pfizer.

Astfel, la nivelul județului Sibiu sunt active și vizibile în platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 un număr de 12 centre de vaccinare, cu 30 de fluxuri.

De asemenea, de la sfârșitul săptămânii trecute s-a dat startul vaccinării fără programare cu AstraZeneca, în centrele în care se administrează acest vaccin, după cum ne-a declarat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

„De marți, 20 aprilie, va crește capacitatea de vaccinare în județul nostru cu un flux pentru serul Pfizer, dată la care începe și activitatea de imunizarea a populației în centrul din orașul Dumbrăveni. Reamintim populației că s-a dat startul vaccinării fără programare cu vaccinul AstraZeneca în centrele unde se administrează acest vaccin și în care sunt locuri disponibile pentru prezentarea directă, fără a mai fi necesară înscrierea pe platforma de programare.

În județul Sibiu sunt pregătite trei astfel de centre, unul din cadrul Casei de Cultură din Cisnădie, unul din cadrul Shopping City Șelimbăr, respectiv Redal Expo din Sibiu.” A declarat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu