Delia a lansat astăzi videoclipul Cine M-a Făcut Om Mare

No comments

Una dintre cele mai indrăgite piese cantate si scrise de catre Delia, “Cine m-a facut om mare”, a fost lansată astazi și cu videoclip.

Cine m-a facut om mare’ este o piesa scrisa intr-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetita care isi dorea sa fie om mare. Ea creste… si isi da seama ca partea cea mai frumoasa a vietii a trecut deja si vrea inapoi la copilarie. Confortul copilariei, caldura mamei, lipsa oricarei griji, entuziasmul tipic varstei, inocenta si totodata curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiti. Nu uita de copilul din tine, nu uita sa il hranesti cu bucurie si da-i voie sa se manifeste din cand in cand. In alta ordine de idei, e un cantec trist, la care recunosc… mi-a dat o lacrima cand l-am scris. Cumva e un cantec de dragoste in care iti doresti ca persoana iubita din prezent sa iti suplineasca nevoile si cum de fapt nimeni nu poate sa fie ca mama si ca tata…“, declara Delia.


Videoclipul ne prezinta o intalnire fictiva dintre #DeliaMare si #DeliaMica (interpretata minunat de Catinca) si este regizat de catre Vlad Fenesan, cel care a lucrat alaturi de Delia si la clipul “Doar pentru tine”.

Piesa “Cine m-a facut om mare” este al cincilea single extras de pe albumul “Deliria”.

Pe data de 5 decembrie, artista va sustine la Teatrul National Bucuresti cel mai grandios concert din viata ei si primul alaturi de o Big Band Orchestra coordonata de catre maestrul George Natsis – Delia’s Winter Wonderland.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu