Delia concertează în celebra O2 Arena din Londra

No comments

Delia va pune în scenă show-ul „PsiheDelia“ la Londra, pe celebra O2 Arena şi promite un spectacol plin de culoare, poveşti şi momente teatrale.

După succesul pe care l-a avut cu concertele de la Teatrul Naţional şi Sala Palatului, Delia va concerta la Londra pe 19 noiembrie. Pe celebra scenă Indigo at O2 Arena, cântăreaţa va prezenta un nou show concept „PsiheDelia“.

În 2016, Delia a pus în scenă „Delia’s Winter Wonderland“, iar anul acesta a realizat „PsiheDelia“, show care s-a desfăşurat trei zile la rând cu sala plină. Concertele Deliei se bazează pe concepte gândite chiar de ea şi la care lucrează o întreagă armată de oameni. De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real. De la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artişti invitaţi sau figuraţie, până la acrobaţii pe care însăşi Delia le pune în practică, scrie adevarul.ro.

Delia este adevăratul regizor al show-urilor ei“, mărturiseşte Adrian Tapciuc, cel care semnează regia acestor spectacole. „Rolul meu este să o temperez. Adică să selectez dintre toate ideile minunate pe care le are pe cele care sunt şi implementabile, dacă vreţi. Vă daţi seama că este o provocare pentru toată echipa, tehnică şi artistică. (FOTO The Storyalist)

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu