Depeche Mode ajunge cu „The Global Spirit Tour”, la vară, în Cluj-Napoca

No comments

 

Concertul care va fi susţinut de Depeche Mode pe stadionul Cluj Arena în 23 iulie este primul  pe care trupa britanică îl va susţine în România, în alt oraș decât București.

Trupa Depeche Mode va concerta pe 23 iulie 2017 în România, Cluj-Napoca fiind pe lista oraşelor din turneul „The Global Spirit Tour” de promovare a noului album, „Spirit” .


Biletele pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro şi din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cartureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Sunt disponibile bilete în toate categoriile de preţ: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluză, 226 lei – Golden Circle, 251 lei – Tribuna Inel II, 311 lei – Tribuna Inel I şi 487 lei la Tribuna VIP.

Fanii mai au la dispoziţie şi pachete Early Entry, ce asigură accesul cu prioritate în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achiziţionat la preţul de 199 de lei şi este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon.

Concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca face parte din turneul european Global Spirit, ce va debuta pe 5 mai 2017 şi cuprinde show-uri în 32 de oraşe din 21 de ţări.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a trei decenii şi albume vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

 

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu