Depistat la volan cu alcoolemie de aproape 2 pe Strada Moșnei

No comments

Un tânăr în vârstă de 23 ani din Moșna, a fost depistat la volan cu alcoolemie de aproape 2, în timp ce circula cu o viteză de două ori mai mare decât limita legală.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș l-au depistat pe strada Moșnei cu o viteză de 104 kilometri pe oră.

În momentul în care polițiștii au oprit autoturismul, au constat că șoferul emana un miros puternic de alcool.

Testarea alcoolscopică a acestuia a rezultat într-o concentrație de 1,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat un conducător auto care circula pe Strada Moșnei cu o viteză de 104 km/h într-o zonă cu limita de viteza maximă admisă de 50 km/h. Polițiștii au oprit autoturismul în cauză constatând că la volan se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani domiciliat în Moșna care emana un miros puternic de alcool.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,92 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”

A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu