Despre Radio Mediaș 725

Radio Mediaș 725 este primul post de radio local independent care a emis în Transilvania, al șaptelea din România și al 37-lea din întreaga Europă de Est.

Radio MEDIAȘ 725 este un radio independent, cu caracter informativ, un radio de companie și de divertisment, care se poate asculta pe o rază de 40 km în jurul Mediașului, acoperind orașele Copșa Mică, Târnăveni și Dumbrăveni, precum și o mulțime de sate și comune, în jurul Mediașului fiind o aglomerare de localități mici.

În același timp, emisiunile pot fi recepționate pe 88.1 FM și în cele mai bune condiții pe Internet AICI

 Radio Mediaș 725 se adresează în principal populației adulte, active și dinamice din zonă, mai exact persoanelor cu vârste între 20 și 60 de ani, acesta fiind, de altfel, și target-ul postului.

De-a lungul anilor, Postul a reușit de fiecare dată să rămână pe primul loc, în raza sa de emisie, lucru demonstrat și de ecourile pe care le au emisiunile, concursurile și publicitatea, în rândul ascultătorilor. Odată cu noul sediu, situat în strada Mihai Eminescu, Frecvența Mediașului 88.1 FM s-a mutat în Centru, mai aproape de viața și evenimentele orașului.

Radio Mediaș – Viața este muzică!

PLAYLIST RADIO MEDIAS VEZI AICI PIESELE CE RULEAZĂ PE PARCURSUL ZILEI

Prietenii Tăi Știu?