Destinații de vacanță în trend pentru 2018

No comments

TripAdvisor a realizat un clasament al destinațiilor de vacanță în trend în 2018.

Acestea nu se găsesc, de obicei, în oferta de vacanță a agențiilor, fiind astfel mai puțin cunoscute pasionaților de călătorii.

Avantajul lor este acela că oferă turiștilor experiențe diferite față de vacanțele deja populare, în care aceștia sunt obișnuiți să meargă an de an.

TripAdvisor a realizat un clasament al destinațiilor de vacanță în trend în 2018, nedescoperite încă de foarte mulți turiști, liniștite și foarte puțin aglomerate.

Ishigaki, Japonia

Ishigaki (care înseamnă perete de piatră) este o insulă în arhipelagul Yaeyama. Administrativ, insula face parte din municipiul Ishigaki, prefectura Okinawa, Japonia. Peisajul insulei este foarte variat, de la plaje cu nisip alb, corali, până la munți și păduri de magrove.

Ishigaki este un loc ideal și pentru gurmanzi. Insula este cunoscută pentru tăițeii soba (Yaeyama soba.

O noapte de cazare pe Insula Ishigaki costă aproximativ 130 de euro, dar pot fi găsite și camere mai ieftine, la 100 de euro.

Kapaa, Hawaii

Acest mic refugiu este unul dintre cele mai frumoase locuri din Hawaii, nou intrat pe lista de vacanțe a turiștilor. Kapaa este un oraș mic, cuibărit la baza muntelui Kauai’s Nounou. Turiștii care ajung acolo apreciază diversitatea hotelurilor, magazinelor, dar și a restaurantelor. Acesta este o destinație ideală pentru cei care practică sporturi nautice.

Prețul mediu pentru o noapte de cazare este de 210 euro, însă cel mai bun preț este în iunie, 150 de euro/noapte.

Nairobi, Kenya


Nairobi este o destinație cunoscută pentru safari, însă este, de asemenea, un oraș plin de energie, modern, cu o viață de noapte extrem de activă. Dacă ajungeți în Nairobi, trebuie să faceți o vizită la Muzeul Karen Blixen, la Giraffe Centre și neapărat trebuie să vedeți rinocerii negri din Parcul Național Nairobi. O noapte de cazare costă puțin peste 90 de euro.

Halifax, Canada


Halifax este capitala provinciei Noua Scoție din Canada. Halifax este un oraș-port, încărcat de istorie. Orașul este o destinație perfectă pentru iubitorii de bere. Halifax are cel mai mare număr de puburi pe cap de locuitor dintre toate orașele din Canada.

Cazarea pe noapte costă în jur de 120 de euro, iar cel mai mic preț îl puteți găsi în iunie, de 73 de euro.

Gdansk, Polonia

Gdansk, una dintre cele mai frumoase destinații din Polonia, este un oraș-port, care are ieșire la Marea Baltică. Centrul orașului atrage cei mai mulți turiști, datorită fațadelor clădirilor foarte colorate, magazinelor și restaurantelor.

Sursă: wall-street.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu